Meest gestelde vragen

Welkom bij Naturalvita! Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen:

1. Welke soorten producten biedt Naturalvita aan?

Naturalvita biedt een breed scala aan natuurlijke en gezonde producten, waaronder voedingssupplementen, biologische voeding, natuurlijke cosmetica en essentiële oliën.

2. Zijn de producten van Naturalvita biologisch en duurzaam?

Ja, we streven ernaar om producten aan te bieden die biologisch en duurzaam zijn. We werken samen met merken die zich inzetten voor duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke ingrediënten.

3. Wat zijn de bezorgopties en -tijden?

We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. De bezorgopties en -tijden variëren afhankelijk van je locatie. Meestal duurt het 2-5 werkdagen voor verzending binnen Nederland. Internationale verzending kan langer duren.

4. Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja, we accepteren retourzendingen binnen een bepaalde periode na ontvangst van je bestelling. Bekijk onze retourbeleidspagina voor meer informatie over retourneren en restituties.

5. Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Naturalvita?

Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of rechtstreeks via info@naturalvita.nl voor vragen, opmerkingen of ondersteuning. We streven ernaar om binnen 24-48 uur te reageren op alle berichten. Of telefonisch tijdens openingstijden op nummer 06 30 86 17 31 

6. Zijn de producten van Naturalvita veilig voor mensen met allergieën?

Hoewel we ons best doen om allergenen te vermelden op onze productpagina's, raden we klanten met specifieke allergieën aan om de ingrediënten zorgvuldig te controleren voordat ze een product aanschaffen.

7. Biedt Naturalvita advies over gezondheid en welzijn?

Ja, we delen regelmatig artikelen, blogs en Nieuwsbrieven over gezondheid en welzijn op onze website, Email en sociale media kanalen. Raadpleeg deze bronnen voor nuttige informatie.

8. Zijn de producten van Naturalvita getest op dieren?

We streven ernaar om alleen producten aan te bieden die niet op dieren zijn getest. We ondersteunen ethische praktijken en werken samen met merken die dezelfde waarden delen.

Hopelijk hebben deze antwoorden je geholpen! Mocht je nog andere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.